Tips til billeje i USA og Thailand

Der er mange, der drømmer om at tage på ferie i USA og køre rundt fra sted til sted, hvor man selv bestemmer tempoet. Dette kan faktisk godt lade sig gøre, og det endda til en rigtig fornuftig pris. Det er dog vigtigt, at man orienterer sig rigtig godt, inden man lejer en bil fra et rejseselskab eller et af de rigtig mange biludlejningsfirmaer, som der findes i USA, for man kan hurtigt komme til at betale alt for meget. Et rigtig godt råd er, at man bør undgå at booke bilen gennem sit rejsebureau, men i stedet selv søge efter og bestille bilen på nettet: Lej en bil i USA.

Der er nogle specifikke ting, som man skal være særligt opmærksom på, når man begiver sig ud i billeje i USA. For det første skal man selvfølgelig læse kontrakten grundigt igennem. Der kan nemlig godt gemme sig en hel masse betingelser, som sagtens kan ende med at blive en rigtig dyr affære. Derudover er det især vigtigt, at man har styr på forsikringsdelen, herunder hvor meget man står til at skulle betale i selvrisiko ved en eventuel skade. Men det er bare utrolig lækkert, smukt og nemt at køre på de amerikanske ”highways”, og den oplevelse bør man absolut ikke snyde sig selv for, og så kan det gøres til en utrolig favorabel pris.

Gå på opdagelse i Thailand

Thailand har længe været et af danskernes yndlings rejsemål i Asien, og det er der mange gode grunde til. Det er blandt andet den smukke natur, det dejligt varme klima og kulturen, der lokker en masse turister til Thailand. Der er mange måder, hvorpå man kan opleve landet, og en af dem er ved at benytte sig af billeje i Thailand. Det er en rigtig god måde at få set og oplevet nogle af de lidt anderledes ting, som Thailand også har at byde på, men som rigtig mange turister aldrig får set. Heldigvis for danske turister skiftede Thailand til højrekørsel i 2014. Men man skal stadig være opmærksom på at mange ældre biler har rattet i den forkerte side hvilket kan give nogle køremæssige udfordringer.

Når man skal til at leje bil i Thailand, er det samme råd gældende, som når man lejer bil i USA. Man bør absolut gå uden om rejsebureaet og kontakte biludlejningsfirmaer i Thailand. På den måde vil man helt sikkert opnå den bedst mulige pris. Derudover er brændstofpriserne i Thailand utrolig favorable. Det er dog ikke udelukkende positivt at leje bil i Thailand. Selve billejen og priserne fungerer, men det er straks værre at begå sig i den daglige trafik i landet. Forudsætningen for dette er, at man er erfaren bilist med is i maven, for ellers kan det hurtigt ende galt.

Tænk dig godt om

Når du skal til at planlægge ferie, og du påtænker at leje en bil i destinationslandet, så er det altid en rigtig god idé lige at tænke sig om en ekstra gang, inden man træffer nogen endelig beslutning. Man skal altid huske på, at det er et fremmed land med en anderledes kultur, som man skal til at køre i, og det kræver, at man er erfaren bilist og har det nødvendige overblik. Har man det, kan det sagtens vise sig at være en rigtig god løsning at leje en bil i landet, både økonomisk og oplevelsesmæssigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *