Arbejd imens du rejser

arbejde

arbejde

At rejse og arbejde samtidig er en drøm mange går med. Og med nutidens teknologi er det blevet nemmere end tidligere. Herunder kommer der 7 forslag til, hvordan du kan tjene penge imens du rejser. Hvis du vil dette, skal du selvfølgelig have en ordentlig bærbar, og du skal have lavet et forarbejde hjemmefra.

Blogge

Der er som udgangspunkt ingen begrænsninger for hvad der kan blogges om. Det eneste det kræver er en bærbar og WiFi. Hvilke betyder at du kan rejse i hele verden fri som fuglen.

Især er det interessant for mange at læse rejseblogge og de oplevelser du oplever rundt omkring i verden.

Affiliate marketing

Affiliate marketing minder meget om at blogge, men her tjenes der penge via den trafik der kommer på siden. Ved at skrive om f. eks computere og linke til butikker, der sælger bærbare computere, tjener du penge, hvis personer, der har læst din blog, klikker på linket til siden. Det drejer sig altså om at anmelde produkter og linke til web-shops.

Både blogging og affiliate marketing kræver et stort forarbejde, da du først tjener penge, når der på din blog er en masse trafik, men når det først er lavet, kan du i princippet sidde på standen og arbejde og tjene penge.

Freelancer

Arbejde som freelancer kan foregå inden for mange områder, uanset hvor i verden du befinder dig. Der bruges f.eks. ofte freelancer inden for webdesign, journalistik, programmører, tekstforfatning eller grafisk design. Der er mange hjemmesider, der formidler kontakt imellem freelancer og virksomheder. Her er det vigtig at finde de seriøse frem for dem der er fup og fidus. Du vil ofte konkurrere med andre, især på prisen.

Udlej din lejlighed

Der kan være gode penge i at udleje din lejlighed imens du rejser. Rent faktisk så mange at du kan leve af overskuddet. Dette gør sig især gældende, hvis du har en lejlighed i en storby og den ligger rimelig central.  

Det kræver dog, at du har nogle, der kan gøre din lejlighed ren imellem gæsterne og sørge for det praktiske. I dag er der professionelle virksomheder, der tilbyder den slags.

Online betting og gambling

Er du god til at spille poker eller satse på den rigtige vinder i fodbold, er der penge at tjene her. Men man skal også være opmærksom på, at det er en risikofyldt branche, hvor du ligeså nemt kan risikere at tabe penge.

Social media community management

I dag er alle virksomheder med respekt for sig selv på de sociale medier. Det er dog ikke alle, der enten har den nødvendige viden eller også mangler de tiden. Så er du skrap til de sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter er der gode muligheder her. Jobbet kan gøres hvor som helst, men kræver at du ofte er online.

Anmeld produkter

Tjen penge ved at anmelde produkter, udfylde spørgeskemaer og forbruger undersøgelser. Det er gratis at oprette sig på de seriøse sider. Nogle gange bliver arbejdet betalt med gaver i stedet for kontanter.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *