Få den bedste ferie sydpå med små børn

Få den bedste ferie sydpå med små børn

Annonce

Der er ikke nogen tvivl om, at det er fantastisk at rejse sydpå, for her er der langt større chance for at få godt vejr, ligesom der er smukt og lækkert på en helt anden måde, end der er herhjemme. Særligt hvis du er glad for at bade, kan det være helt fantastisk at rejse mod syd og få mulighed for at kunne bade i det skønne Middelhav, som du har adgang til fra mange forskellige lande i syden. Det er også meget almindeligt, at hoteller her har en eller flere lækre pools tilknyttet.


Hvis du har små børn, er en ferie sydpå helt oplagt. De fleste børn elsker at bruge tid i vandet, og det er spændende for dem at opleve noget helt andet end det, de er vant til hjemmefra. Men hvordan får du den bedste tur sydpå med små børn, der ikke kommer til at lave en masse problemer?

Sørg for at dine børn har adgang til deres yndlingsprogrammer

De fleste børn er i dag vokset op med at se en masse forskellige tv-programmer og små serier, der er lavet til børn. Det er fantastisk, hvor mange muligheder der er kommet for at kunne se fjernsyn for de små, og der er også gerne nogle rigtig gode lektioner i disse programmer, som de små kan lære.

Men når I er sydpå kan det være umuligt at finde noget, dine børn kan se, da alt lokalt tv vil være på et sprog, de ikke kan forstå. Det er svært at holde koncentrationen, når man ikke kan forstå, hvad der bliver sagt, og derfor er det en god idé at have deres yndlingsprogrammer hjemmefra med på turen, så de kan finde tryghed i det i den fremmede kultur. For at få adgang til de danske tv-programmer de kender på en streamingtjeneste som Netflix, skal I have en VPN – her kan vi anbefale Private Internet Access.

Beskyt dine børn på stranden

Selvom der er lækkert på strandene sydpå, kan det godt være lidt mere udfordrende for de mindste end strandene i Danmark. Blandt andet er solen meget skarp hernede, og derfor er det vigtigt, at dine børn er godt beskyttet med solcreme med høj faktor, ligesom det også er en god idé at give dem en solhat på samt sætte dem i skyggen under eksempelvis en parasol.

Når I skal ned i vandet, er det en god idé at have fundet de bedste badesandaler til børn inden afrejsen, så de kan have dem på, mens de bader. Der kan nemlig være skarpe genstande under vandet, der kan komme til at skære dem i fødderne, så derfor er det altid vigtigt at være på den sikre side.

Hav dine børns bedste legetøj med til turen

Uanset om I skal køre i bil hele vejen til syden, eller I skal flyve, er der ikke nogen tvivl om, at den lange rejse kan være meget frustrerende for de mindste. Det er jo ikke normalt, at de skal sidde stille i så mange timer, og derfor kan de hurtigt blive rastløse og irriterede over at skulle sidde så længe.

Her kan det være en god idé at give dem noget godt legetøj, de kan have glæde af på turen. Blandt andet er dinosaur legetøj meget populært hos de små, og det er for mange børn rigtig spændende at lære en masse om disse forhistoriske kæmper, der kunne en hel masse forskellige ting, og som børn generelt set finder fascinerende. Du kan finde dinosaurer af forskellige arter, der kan underholde dine børn i mange timer, så turen bliver mere behagelig for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *