Tag en rejse til Berlin med dit barn

3 måneder siden |  0 comments  |  Se hvad vi anbefaler

At rejse er ofte en udfordring, hvis man har et lille barn. Det er meget mere besværligt at bevæge sig rundt, og der er også færre ting, man har mulighed for at besøge. Alligevel er det muligt, og som nybagt forælder har man afgjort fortjent oplevelsen ved at besøge en by, man aldrig før har været i.

Et særligt kendt turismemål, især for danskere, er Tysklands hovedstad Berlin. Her er en kort gennemgang af de mange seværdigheder i byen, samt nogle gode råd til, hvordan man gør rejsen med barnet så nemt som muligt.

En europæisk storby fuld af aktivitet


Det er ikke for ingenting, at Tyskland er så glad for at være nabo til Danmark: taget vores indbyggertal i betragtning, er vi den befolkning, der oftest besøger byen. I 2014 var der hele 660.770 hotelbookninger af danske turister. Der er da også mange spændende ting at se og opleve, mens man er der.

Et særligt ikonisk monument er Brandenburger Tor. Dette er næsten blevet symbolet for byen, og den er da også utrolig flot at se på. Man skal dog heller ikke glemme at se de sidste rester af den gamle Berlinmur - her kan især nævne Checkpoint Charlie, og det tilhørende museum.

Der er i det hele taget mange museer i Berlin, da det er en meget stolt gammel by. En historik interesseret turist vil have hænderne fulde med de mere end 130 museer, samt de over 400 gallerier, der er at finde. Alt dette, og mere, kan man læse om her.

Find den rigtige barnevogn til turen


Det er nok transporten, der er vigtigst at tænke på, hvis man skal ud og rejse med sit barn. Det går ikke at have det fastspændt på brystet - udover at det er besværligt at gå, bliver barnet konstant holdt vågen. Derfor skal man skaffe sig en barnevogn, og helst en af god kvalitet.

Der er nemlig mange barnevognsmodeller derude, og det kan godt være overvældende for nybagte forældre. Nogle er tunge, andre lette, nogle er større end andre, nogle er nemme at klappe sammen, mens andre har prioriteret sikkerheden. Hvis den er beregnet til rejser, er det dog et relativt nemt valg. Så skal barnevognen være let, og nem at klappe sammen, fordi man skal have den med overalt. Der er heldigvis udførlige guides til, hvilken vogn man skal vælge.

Fyld pusletasken op med alt det nødvendige


Så kommer det næste problem med at have spædbarnet med på rejsen, og det er skiftningen af bleer. Børn op til 3-årsalderen skal konstant skiftes, og det er ikke altid let at finde lejlighed til, når man er på farten. Det vil derfor være en katastrofe, hvis man er i toget på vej til Berlin, og man finder ud af, at man ikke har taget nok med i sin pusletaske.

Når du pakker, skal du selvfølgelig huske en masse bleer, men også vådservietter og zinksalve. Tag også noget håndsprit med til dig selv. Pusletasken selv skal være rummelig nok til at have plads til alt det, men de er ikke svære at finde.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Fodboldrejse – Tag til England og se Arsenal

Hvis du interesserer dig for fodbold, så ved du sikkert også, at den engelske fodboldkultur er noget helt specielt. Arsenal har været en stor del af Premier League i de sidste mange år, og er garanti for en god oplevelse. Arsenal er en fodboldklub de...

READ MORE

Få østens træsorter hjem i stuen

Hvis du før har været på ferie i østen, er du helt sikkert ikke i tvivl om at de østlige lande har noget helt særligt at byde på. Selv hvis du endnu ikke har besøgt Asien endnu, har du helt sikkert enten læst eller hørt andre sige hvor fantastisk der...

READ MORE

4 rejsegaver dine forældre vil elske

Er dine forældre glade for at rejse? Og er det ved at være tid til at give dem en lille gave, som de kan benytte sig af i deres næste ferie? Så kan denne artikel med alt sandsynlighed give dig noget inspiration til, hvad du kan give dem. Når det kom...

READ MORE