5 steder du bør besøge mindst én gang i dit liv

danmark

Det er ikke så nemt for tiden, at rejse til udlandet. Nuværende situation med COVID-19 har gjort det noget usikkert at satse på udenlandske destinationer. Der findes heldigvis mange gode oplevelser i Danmark, som er værd at besøge. Lad dig f.eks. din rejse blive en inspirationsrejse til, hvordan du kan indrette din have på en måde, som giver gode stunder for hele familien.

På en spændende inspirationsrejse på Sjælland, kan du og familien nye nogle rolige og hyggelige omgivelser i diverse haver. Der er uden tvivl mange timer foran jer, hvor I kan nyde roen.

Inspirationsrejse på Sjælland

Din næste rejse, kan give gode oplevelser for dig og din familie, og kan samtidig være til stor inspiration for dig og familien, i forhold til jeres have. Sid ikke blot på sofaen, når du drømmer dig væk til, hvordan din have skal indrettes. Lad din næste rejse gå til Sjælland, hvor du kan se en række spændende og inspirerende haver. Der er f.eks. Birkegårdens haver- dyr og familiepark, hvor du kan se 5 smukke haver, i omgivelser som er både børne- og handicapvenlige. Der findes i parken den dansk/ engelske have, den Japanske have, Præriehaven, Klosterhaven, Permahaven og Egeskoven. Der er rig mulighed for inspiration, uanset hvilken slags have du og din familie er til.

I kan også besøge Akademihaven, Solgårdens familiehave, eller Sonnerupgaard Gods Park. Det giver både gode oplevelser, helt sikkert nogle gode stunder for dig og familien, hvor i kan nyde roen i haverne og parkerne. Den sidste destination, på jeres inspirationsrejse på Sjælland, kan med fordel være Zen- Garten, som er en privat have på 24.000 m2, med flotte blomster. Denne have er bygget op af 8000 tons granitsten.

Før inspirationerne fra jeres rejse med hjem i haven

Når I været i de 5 fantastiske haver/ parker på Sjælland, så kan I med fordel lade jer inspirere i jeres egne haver. En ting er, at se andres flotte haver, men når det kommer til at implementere det i ens egen have, så kan det jo være svært. Der findes heldigvis hjemmesider, hvor I kan få mere inspiration og gode råd til, hvordan i giver haven en flot omgang. Få mere inspiration her, hvor I finder den bedste pris til jeres have- og byggeprojekter.

Når I har fundet ud af, hvordan haven skal anlægges, kan i med fordel søge de bedste priser på nettet. Det kan være, at det er Zen- Gartens mange granitsten, som tiltrækker jeres opmærksomhed? Så skynd jer ind på nettet, hvor I kan sammenligne priser på granitsten, og derved spare mange penge.

Andre rejser i landet, som kan inspirere

Der findes et hav af rejsemuligheder rundt om i landet, hvor I kan blive inspireret til jeres have. Der findes f.eks. Væksthusene og Botanisk have i Århus, Botanisk have i København, Den kreative have i Horsens og Rosenhaverne i Valbyparken. Mulighederne er uendelige, hvis din næste rejse skal være en have inspirationsrejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *