Savner du sol og sommer? Tag på efterårsferie i Europa

Hvis du gik og troede sommeren for alvor var forbi i Europa, så er det faktisk ikke tilfældet. For selvom efterårsferien er lige om hjørnet og temperaturen lige så stille daler i lille Danmark, så er der altså stadig varme at finde i udlandet. Også i Europa. Sommeren er vel og mærke kun længere i den forstand, at der stadig er masser af solrige dage og bademuligheder flere steder i Europa. Så savner du følelsen af Sydeuropa, strand og lækker middelhavsmad, så kan du godt pakke kufferten, for det hele er stadig muligt. Læs med her.

Disse lande kan du med fordel rejse til

Selvom du eventuelt rejser i oktober, så kan du eksempelvis tage på ferie på en af de græske øer. F.eks. er Rhodos eller Kreta en mulighed. Her er der stadig solrige dage, middelhavsstemning og masser af bademuligheder. Temperaturerne vil muligvis være noget lavere end i juli/august, men der er stadig skønt. En af fordelene ved at rejse på dette tidspunkt, er også at man undgår højsæsonen og der derfor med stor sandsynlighed er færre turister. Og det kan altså også noget.

En rejse til Cypern, Mallorca eller De Kanariske Øer, kan skam også være en mulighed.

Gode tips til hvad du kan lave på ferien

Det er altid godt at have noget underholdning med sig når man rejser. Et godt tip er derfor at tage en bærbar computer med til eksempelvis streaming. En anden ting man kan give sig til på ferien efter en lang dag med sightseeing, er at kigge på bitcoin og aktier. Køb Bitcoin her og lær mere om denne type kryptovaluta. Om ikke andet, kan du bruge dine ferieaftenerne på at lære meget mere om denne slags kryptovaluta, samt eventuelt aktier. Sådan får du også noget produktivt ud af ferien. Ved at lære noget helt nyt.

Oplev noget anderledes

Typisk er mennesker gode til at foretage sig aktiviteter, som de i forvejen kender til. Hvis du er vant til altid at tage på bådtur, så er det sikkert også det som du gør på din næste rejse. Men det kunne være du skulle prøve noget nyt. Tjek eventuelt om der er steder, som du kan vandre eller om der er nogle spændende historiske steder eller et museum, som du kan besøge. Prøv at tjekke nettet for inspiration til eksempelvis ’off the beaten track’ oplevelser. Ofte kan man finde oplevelser, som ikke koster meget eller er helt gratis. Og man ender ofte med en ’wow’ oplevelse.

Spis lokalt

Det er en meget unik oplevelse at prøve den lokale mad på den destination man befinder sig på. Også, hvis man er lidt kræsen. Det kan eventuelt være en fordel at tjekke anmeldelser af restauranter inden man vælger at sted at spise. Ellers kan det også være en særdeles god oplevelse at vælge en restaurant uden at vide meget om den.

Husk altid at følge rejsevejledningen for det land du skal rejse til, information kan du finde på um.dk. Der kan ske ændringer meget hurtigt og derfor, er det vigtigt at være opdateret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *