Oplev det oversete Syddanmark – også en måde at tage til syden på

Blåvands huk ferie syddanmark helikoptertur

Endnu ikke mod på at tage til syden? Prøv Syddanmark og naviger udenom rejserestriktioner og coronapas. Vi det godt, det er ikke helt det samme, men hvis du frygter endnu sommer i Danmark – så vær ikke bange, vi har samlet gode ideer til hvad du skal se i Syddanmark.

Dejlige vandreruter og naturoplevelser

Både den store Hærvejen og mange små gode vandreruter, er det muligt at besøge i Syddanmark. Tag en dagstur hvis I gerne vil lave mad og sove hjemme eller find et hyggeligt Bed and Breakfast hvis det skal være lidt luksus.

I det hele taget er der mange gode muligheder for naturskønne oplevelser i Syddanmark. Besøg for eksempel Nationalpark Vadehavet, Tøndermarsken eller Dybbøl Banke.

Vil du opleve naturen oppefra, så prøv en helikoptertur fra Sønderborg og se landskabernes skiften, kystlinjen og byernes arkitektur på en helt ny måde.

Alt godt til børnene

Også til børnefamilierne har Sønderjylland meget godt at byde på. Prøv Univers Science Park hvor forlystelser og naturvidenskab går hånd i hånd. Parken er en masse sjove attraktioner hvor fantasien bliver stimuleret og børnene kan bygge deres egen vandraket, virtuelle radiobiler og meget mere.

Er børnene til historie så er der masser af drama og krudtstøv at opleve på Historiecenter Dybbøl Banke. Her kan I komme helt tæt på det historiske slag ved Dybbøl Mølle.

I samme genre bør I også opleve Riddlehunt i Sønderborg. Hvor I skal arbejde sammen om at finde Christian den 2.’s skat på Sønderborg slot.

Blåvandshuk

Det vestligste punkt i Danmark med smukke udsigtspunkter og det flotte Blåvand Fyr. Vær heldig og find noget rav – området her er særligt populært blandt ravsamlere så der skulle være en god mulighed for at der var gevinst.

Blåvand Strand er en populær feriedestination omkranset af hyggelige sommerhusområder.

Så gå på udforskning i alle de fede oplevelser herhjemme og få en skøn ferie sydpå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *