Gode voksenbleer for folk med inkonsistens

Enhver der skal ud og rejse har brug for at have en masse ting med. Tøj, underholdning, medicin, vigtige papirer, der er meget at have styr på. For ældre med inkonsistens er der endnu mere, da de skal sørge for at have bind og voksenbleer med til hele turen. Inkonsistens er en lidelse, som de færreste snakker om, selvom omkring 20% af mennesker over 65 lider af det, og det er et problem. Heldigvis er det et tabu der bliver mere og mere normaliseret, og der er i dag et stort udvalg af billige voksenbleer af god kvalitet. Du kan derfor roligt tage på ferie, uden at blive holdt hjemme af din tilstand.

Et emne som ikke bliver talt om

Selvom der er kommet mere og mere forståelse for, hvor normalt problemet er, er det stadig et tabu i store dele af samfundet. Det er en skam, for det betyder bare, at voksne med dette problem ikke tør at stå frem med det – og når de gør, reagerer andre mennesker ofte ved at trække sig tilbage og ignorere det, eller det der er værre. Det får selvfølgelig ikke den, der har tilstanden, til at få det bedre.

Som konsekvens af, at der der efterhånden kommet mere og mere forståelse for, hvor normalt det egentlig er, er der også kommet mange flere produkter til. Fordelen ved disse produkter er, at man kan gå ud uden konstant at grue over, om man begynder at lade vandet. Det giver således en meget mere tryghed, både i dagligdagen, og når man for eksempel er ude og rejse.

Et stort udvalg af udstyr fra Tena

Inkonsistens kan være meget forskelligt fra person til person. Nogle har let inkonsistens, hvilket blot resulterer i dryp engang imellem. Her behøver man kun et lille bind, hvorimod andre, der har svær konsistens, har brug for en større, kraftigere ble, med bedre sugeevne.

Man kan også vælge buksebleen, som har flere fordele i forhold til den normale ble. I stedet for at den skal lægges ind bag underbukserne, fungerer disse også som et almindeligt par boxershorts, og kan derfor være behageligere at have på.

Alle typer voksenbleer fås både til mænd og til kvinder, og der er derfor overraskende mange muligheder at vælge imellem. Vælg den ble fra Tena der passer bedst til din tilstand, og som du er mest tryg ved.

Udover bleerne, er der også specielt fremstillede blespande, som sørger for at holde lugten ude. Man skal derfor ikke være nervøs over, hvor man skal gøre af de brugte bleer.

Opdag symptomerne i tide

Selv hvis ikke du lider af inkonsistens, er det vigtigt at kende symptomerne. Så kommer det ikke som en ubehagelig overraskelse, hvis der pludselig slår til. Inkonsistens kan skyldes mange ting, lige fra skader i nervesystemet, infektioner i urinvejssystemet, til bivirkninger ved den medicin, som mange ældre mennesker tager. Hvis du lægger mærke til, at det bliver sværere at holde dig, når du hoster eller griner, kan det være et tegn på det. Så skal man have det undersøgt, og så ellers købe de nødvendige produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *