4 tips til at spice den romantiske ferie op

Lever du i en travl hverdag? Savner du noget mere romantik mellem dig og din partner? Planlægger i måske et romantisk getaway i nærmeste fremtid? Hvis I går og overvejer det, skal I endelig gøre det! Intet skriger romantik som en ferie eller et ophold, hvor det bare er jer to, der får lov at være sammen. Inden I tager afsted, er der en masse ting, du kan gøre for, at jeres getaway bliver endnu mere romantisk – her i blandt at læse denne artikel. Herunder får du nemlig 4 tips til, hvordan du spicer din romantiske ferie op. Så læs med!

Medbring massageolie

Massageolie er altid en sikker vinder at medbringe på en romantisk ferie med sin partner. Den kan selvfølgelig først og fremmest bruges til at give hinanden en helt almindelig massage på turen. Det kan næsten ikke undgås, at stemningen bliver romantisk, da I skal røre ved hinanden og ikke have så meget tøj på. I kan også tage den skridtet videre og bruge massageolien til at give hinanden en mere endnu sensuel massage, hvor I rører hinanden over hele kroppen. Det er også muligt at købe massageolie til intimbrug. Et plus ved olien er, at den ikke fylder så meget i kufferten.

Ifør jer sexede kostumer

En anden måde at fyre op under stemningen er, hvis en af jer (eller jer begge to) ifører jer et sexet kostume. Det kan være alt fra noget sexet undertøj til et kostume købt ved en sexshop. Sygeplejerske, rengøringsdame, brandmand eller lignende plejer altid at være et hit, og det vil uden tvivl give et ekstra pift til jeres romantiske ferie. I kan også tage skridtet videre og prøve noget rollespil.

Køb noget sexlegetøj

Hvis I ønsker at gøre noget vildt, og noget I måske ikke plejer, så kan I også anskaffe jer noget sexlegetøj og tage det med på ferien. Der findes utrolig mange former for sexlegetøj, så I skal ikke være bange for, at der ikke er noget, der passer til jer. I kan få fat i alt fra en dildo til en kæmpedildo, et buttplug og en Womanizer. En Womanizer er især stimulerende for kvinden, da den kan give nogle meget intense orgasmer. Den fungerer på den måde, at den suger din klitoris ind i en åbning og stimulerer den ved hjælp af trykbølger.

Tag mad med i soveværelset

Mad er altid en god idé på en ferie – og det ændrer sig ikke, bare fordi den skal være romantisk. Der findes en masse mad, der øger sexlysten, og hvis I alligevel er taget afsted, kan I lige så godt få brugt den bedst muligt! I kan spise madvarer som chokolade, jordbær, avocado, østers, rødvin, mandler og honning. Det er blevet bevist, at disse former for føde kan øge sexlysten, så nu er der også en undskyldning for at spise en masse lækker mad på jeres romantiske getaway.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *