4 gode tips til dig, der rejser med småbørn

Er din familie blevet forøget? Det er altid fantastisk at skabe nyt liv, men selvom man er nye forældre, så kan man sagtens tage på en rejse. Det handler nemlig om ikke at sætte sit liv på hold, hvis man bliver forældre, barnet vil nemlig også elske at skabe minder sammen med jer.
Så selvom det kan være en smule mere besværligt at holde ferie, når man har fået en lille ny, så er det langtfra umuligt. Det kan faktisk også være endnu mere glædeligt, nu når I har et lille barn at dele oplevelsen med.

Aktiv ferie med børn

Vil du gerne kunne være aktiv på din ferie uden at være bundet af at skubbe en klapvogn rundt? Så er der heldigvis flere forskellige løsninger til dig. Du kan med fordel anskaffe en slynge eller en bæresele.
På den måde kan du nemlig have hænder og arme fri, således at du stadig kan deltage i alverdens aktiviteter, selvom du har baby med på ferie.

Måske du godt kan lide at vandre, når du er på ferie. Dette er en ting, som rigtig mange mennesker elsker, da det er en aktiv måde, hvorpå man kan opleve den smukke natur og anderledes kultur. Mange vandrestier er ikke velegnede til barnevogne eller klapvogne, og derfor er en slynge også en kæmpe fordel i disse tilfælde.

Find en strækvikle til den nyfødte

Vejer dit barn stadig under 10 kilo, så kan du have glæde af at anskaffe dig en strækvikle. En strækvikle minder rigtig meget om en slynge, men der er visse fordele. For det første, så kan du binde den nemt, inden du placerer barnet i den. For det andet, så kan du løfte barnet ud af strækviklen uden at binde den op.

En strækvikle kan man anvende lige fra fødslen, og indtil at barnet vejer 10 kilo. Grunden til dette er, at barnets vægt begynder at strække viklen for kraftigt, og derfor vil det ikke længere være behageligt at bære viklen, når barnets vægt overstiger 10 kilo.

Beskyt din lille solstråle mod solens stråler

De næste to tips hænger sammen, og de handler begge om at beskytte barnet mod solens stråler. En måde, hvorpå du kan sørge for dette, er ved at anskaffe en paraplyklapvogn. Det er utroligt vigtigt at klapvognen har noget solafskærmning, da det til tider kan være svært at finde steder, hvor der er skygge i længere tid.

Husk solcremen

Du hører det sikkert hver eneste sommer – husk solcremen. Det er vigtigt for dig, men det er især vigtigt for dit barn. Derfor kan du med fordel huske at medbringe en kraftig og børnevenlig solcreme, hvis I rejser afsted mod varmere himmelstrøg. Mange sydlige steder er solens UV-stråler meget kraftige, og derfor skal hverken børn eller voksne opholde sig i solen i en særlig lang periode, før man kan blive skoldet af solen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *