Må man have barbergrej med i håndbagagen?

håndbagage

9 måneder siden |  1 comments  |  På rejsen

Hvordan er det nu lige reglerne er i lufthavnen? Det er altid lidt pinligt at blive holdt tilbage i sikkerhedstjekket i lufthavnen, og udover dette så kan det også koste dig dyrebar tid, hvis du er kommet en smule for sent ud af døren.

Derfor vil denne artikel huske dig på, hvordan reglerne er for barbergrej i håndbagagen, således at du minimerer risikoen for at blive tilbageholdt i lufthavnen.


Hvordan er reglerne for barberblade?
Hvis du anvender en skraber til at barbere dig med, så har du naturligvis også brug for barberblade, men må disse tages med i håndbagagen? Det korte svar er nej. Dette bliver anset for en skarp genstand, som er for farlig til, at du må pakke selve bladene i kabinekufferten. Du må naturligvis stadig pakke dine barberblade i den kuffert, som du har checket ind.

Hvis du vil vide mere, så kan du her finde de bedste og mest effektive barberblade.


Husk væskereglerne
Hvis du bruger en skraber til din daglige barbering, så vælger du sikkert også at anvende aftershave umiddelbart efter, da en god aftershave kan være med at undgå infektioner og irriteret hud efter barbering. Man har brugt aftershave i flere hundrede år, og det er naturligvis ikke i sig selv en farlig genstand, men må man medbringe det i håndbagagen?

For at besvare dette spørgsmål, så er det vigtigt at huske på de regler, som handler om væske i lufthavnen. Når du skal igennem sikkerhedstjekket, så må du ikke medbringe væskebeholdere med væske, der overstiger 100 ml. Derfor må du gerne medbringe din aftershave, hvis den er i en mindre beholder, men hvis den overstiger 100 ml, så bliver du nød til at placere den i din kuffert, som du checker ind.

Når du først er kommet igennem sikkerhedstjekket, så er det naturligvis ikke noget problem længere, så hvis du foretrækker det, så kan du altid købe en større aftershaver inden du stiger på flyet.

Undgå problemer – medbring en barbermaskine
Bruger du til tider en barbermaskine til den hurtige barbering, så kan du med fordel medbringe denne på din rejse. Det er nemlig tilladt at have pakket en barbermaskine i din håndbagage. En barbermaskine adskiller sig fra barberblade ved, at det er stort set umuligt at forsage skade med en barbermaskine, og derfor er det intet problem at tage den med ombord på flyet.

Når du skal igennem sikkerhedstjekket, så er der ofte øget fokus på elektroniske genstand. Det er derfor, at man skal tage sin bærbare computer op af tasken og lægge den i en bakke for sig selv. Derfor kan du med fordel også pakke din barbermaskine et let tilgængeligt sted, således at du hurtigt kan finde den frem, hvis dette bliver efterspurgt.

Hvis du ikke anvender en barbermaskine til daglig, så kan du altså have glæde af at anskaffe dig en. En barbermaskine kan nemlig give dig en perfekte barbering både på rejsen og i hverdagen.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Tag de perfekte billeder på rejsen med disse tips

Når man rejser i syden, gælder det selvfølgelig om at nyde hele turen i fulde drag. Ikke desto mindre er der god grund til at få taget nogle gode billeder undervejs, så du efterfølgende kan mindes rejsen igen og igen. Samtidigt er det naturligvis og...

READ MORE

6 ting du skal huske når du rejser sydpå

Det er svært at huske det hele, når man skal på ferie sydpå. Men der er nogle ting, der er vigtigere end andre, og som man virkelig skal skrive sig bag øret. Nogle af de vigtigste ting, du skal huske, kan du læse om her. Så er du i hvert fald godt kl...

READ MORE

4 gode tips til dig, der rejser med småbørn

Er din familie blevet forøget? Det er altid fantastisk at skabe nyt liv, men selvom man er nye forældre, så kan man sagtens tage på en rejse. Det handler nemlig om ikke at sætte sit liv på hold, hvis man bliver forældre, barnet vil nemlig også elske...

READ MORE