Hvorfor vi elsker syden

Næsten overalt i Middelhavet møder bjergene havet. Og ikke bare nogen bjerge, men temmelig spektakulære, høje hælder ned dramatisk til vandet. Havet derovre har sådan en fantastisk farve du ikke kan tro at det faktisk er ægte, og du ender med at blive betaget i mere end kun få minutter. Der er ikke mange steder, hvor naturen gjorde sit arbejde så godt som her!

Middelhavsbyerne er de mest charmerende nogensinde. De er normalt en labyrint af smalle brostensbelagte gader, med blomsterpotter ved siden af ​​døren og med tøjvask (normalt hvidt sengetøj) hængende ovenfor. Og der et altid katte der krydser din vej! Det er fantastisk, hvor farverige disse byer er! Husene er malet i lyse farver, som regel gul, rød eller orange. Det gør Middelhavet byer et godt sted til at få kunstnerisk inspiration.

Middelhavsområdet er ikke kun yderst smukt, men også fuld af historie og interessant arkitektur. Der er mange steder slotte, gamle kirker eller gamle bymure. I Villefranche sur Mer kan du finde en unik “Rue Obscure” – en skjult passage, der går under huse og går tilbage til det XIII århundrede. Det var en af ​​de fedeste steder vi har set i Middelhavet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *