Ting du skal have med og ting du skal opleve, når du rejser med baby

3 måneder siden |  0 comments  |  På rejsen

At rejse med en baby betyder, at der skal lidt ekstra udstyr med i bagagen, for at gøre turen lettere for jer alle. Specielt, når man rejser til de sydlige himmelstrøg, kan få og små ting gøre det hele meget mere behagelig.

Når I skal rejse som familie – specielt med små børn, er det en fantastisk oplevelse, men det kan også være lidt mere udfordrende end at rejse som par.

Derfor er her lidt tips til gode ting at have med i bagagen og et tip til sjove ting for hele familien.

Oplev dyrebørn på Sri Lanka


At rejse til mere eksotiske destinationer er blevet rigtig populært, også for familier med små børn. Det er en dejlig måde at være sammen på som familie og skaber dejlige minder for jer alle.

Når der er små børn med på rejsen, er der ikke noget sjovere for dem end små dyr og dyrebørn i særdeleshed.

Selv om der er tale om kæmpestore dyr, er det som om ungerne alligevel kan genkende noget i hinanden og har en fælles forståelse af, at de er op samme niveau.

Rejser I for eksempel til Sri Lanka, er elefantbørnehjemmet Pinnawala helt sikkert et besøg værd! Her kan I opleve, hvordan små elefanter, der har mistet deres forældre, får en ny chance på børnehjemmet, hvor de passes og plejes i selskab med de andre elefanter på stedet.

Dyrebørn er altid et hit hos de mindste, så når I skal rejse, er det en god ide at undersøge om der er muligheder som Pinnawala i nærheden.

Pinnawala elefantbørnehjem bør du nok springe over, hvis ikke der er børn med på rejsen.

Lifesavers i tasken


Når der er helt små med på rejsen, der endnu ikke kan gå, er der forskellige ting I kan tage med, for at gøre tingene lettere for jer.

Når man rejser i varme egne, er det en kendsgerning, at der er brug for langt mere vand end normalt. Derfor er det en rigtig god ide at have en sutteflaske med vand til baby med på turen.

Sørg for at vælge den rigtige sutteflaske, der passer til formålet. De fleste flasker kan lukkes og medbringes på tur ligesom en drikkedunk til de ældre børn.

Ammer du eller giver flaske er det også vigtigt, at have en let og praktisk flaske med til formålet. Du kan bruge flasken både med din egen mælk eller erstatning, alt efter, hvad I er vant til.

Fordelen ved at have en flaske med, er, at der kan være steder, hvor du ikke har lyst til at amme og derfor kan give flaske med modermælk i stedet.

Sidste tip er en barnevognspude. Hvis I rejser med en lilleput, der endnu ikke kan sidde helt selv, er en bæresele altid helt vidunderlig at have med, men i varmen kan både mor/far og baby trænge til lidt luft ind imellem. Derfor er en barnevognspude en dejlig løsning, så baby kan sidde selv i barnevognen og følge med i omgivelserne.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Tag de perfekte billeder på rejsen med disse tips

Når man rejser i syden, gælder det selvfølgelig om at nyde hele turen i fulde drag. Ikke desto mindre er der god grund til at få taget nogle gode billeder undervejs, så du efterfølgende kan mindes rejsen igen og igen. Samtidigt er det naturligvis og...

READ MORE

6 ting du skal huske når du rejser sydpå

Det er svært at huske det hele, når man skal på ferie sydpå. Men der er nogle ting, der er vigtigere end andre, og som man virkelig skal skrive sig bag øret. Nogle af de vigtigste ting, du skal huske, kan du læse om her. Så er du i hvert fald godt kl...

READ MORE

4 gode tips til dig, der rejser med småbørn

Er din familie blevet forøget? Det er altid fantastisk at skabe nyt liv, men selvom man er nye forældre, så kan man sagtens tage på en rejse. Det handler nemlig om ikke at sætte sit liv på hold, hvis man bliver forældre, barnet vil nemlig også elske...

READ MORE