Pakketeknikker

7 måneder siden |  0 comments  |  På rejsenHer har vi samlet fem gode pakketeknikker så du får mest muligt ud af din pakning:

1) Brug dit tungeste tøj til at rejse i, som f.eks bukser og sweatshirt eller jakke for at holde dig varm på køligere aftener. Luftfartsselskaber vejer jo kun din bagage, og ikke dig.

2) Invester i en let kuffert eller taske. På den måde har du plads til at pakke lidt flere kilo.

3) Pak ikke noget, som du kan købe ude i byen, såsom shampoo og balsam. Det er ofte billigere, når du køber det i udlandet alligevel. Du vil sandsynligvis også blive forsynet med håndklæder og en hårtørrer på dit hotel.

4) Lad være med at pakke for meget. Uanset hvor meget tøj du tror du skal bruge, kan du sikkert droppe mindst en tredjedel. Du vil nok bruge det meste af din tid i dit badetøj.

5) Rul dit tøj istedet for at folde det. Det sparer ikke kun plads, men det undgår også krøller. Kom undertøj ind i hullerne og stop rullede sokker inde i dine sko.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

6 ting du skal huske når du rejser sydpå

Det er svært at huske det hele, når man skal på ferie sydpå. Men der er nogle ting, der er vigtigere end andre, og som man virkelig skal skrive sig bag øret. Nogle af de vigtigste ting, du skal huske, kan du læse om her. Så er du i hvert fald godt kl...

READ MORE

Tips til før du skal afsted

Her nogle gode feriepakningstips, der kan fjerne alt stress forbundet med pakning. Vent ikke med at pakke til sidste øjeblik - vær forberedt! Opret en liste over ting du har brug for Tjek din bagage tillæg så du kan justere dit budget Tjek...

READ MORE

4 ting du skal huske på rejsen som ældre

Vi mennesker er ofte blevet nød til at indse, at vi ikke bliver ved med at være 20 år for evigt, men dette skal naturligvis ikke stoppe os for at rejse og skabe fantastiske minder. Man kan altså sagtens rejse, selvom man er nået et stykke op i aldere...

READ MORE