Pakketeknikker

11 måneder siden |  0 comments  |  På rejsenHer har vi samlet fem gode pakketeknikker så du får mest muligt ud af din pakning:

1) Brug dit tungeste tøj til at rejse i, som f.eks bukser og sweatshirt eller jakke for at holde dig varm på køligere aftener. Luftfartsselskaber vejer jo kun din bagage, og ikke dig.

2) Invester i en let kuffert eller taske. På den måde har du plads til at pakke lidt flere kilo.

3) Pak ikke noget, som du kan købe ude i byen, såsom shampoo og balsam. Det er ofte billigere, når du køber det i udlandet alligevel. Du vil sandsynligvis også blive forsynet med håndklæder og en hårtørrer på dit hotel.

4) Lad være med at pakke for meget. Uanset hvor meget tøj du tror du skal bruge, kan du sikkert droppe mindst en tredjedel. Du vil nok bruge det meste af din tid i dit badetøj.

5) Rul dit tøj istedet for at folde det. Det sparer ikke kun plads, men det undgår også krøller. Kom undertøj ind i hullerne og stop rullede sokker inde i dine sko.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Tag de perfekte billeder på rejsen med disse tips

Når man rejser i syden, gælder det selvfølgelig om at nyde hele turen i fulde drag. Ikke desto mindre er der god grund til at få taget nogle gode billeder undervejs, så du efterfølgende kan mindes rejsen igen og igen. Samtidigt er det naturligvis og...

READ MORE

6 ting du skal huske når du rejser sydpå

Det er svært at huske det hele, når man skal på ferie sydpå. Men der er nogle ting, der er vigtigere end andre, og som man virkelig skal skrive sig bag øret. Nogle af de vigtigste ting, du skal huske, kan du læse om her. Så er du i hvert fald godt kl...

READ MORE

4 gode tips til dig, der rejser med småbørn

Er din familie blevet forøget? Det er altid fantastisk at skabe nyt liv, men selvom man er nye forældre, så kan man sagtens tage på en rejse. Det handler nemlig om ikke at sætte sit liv på hold, hvis man bliver forældre, barnet vil nemlig også elske...

READ MORE