Når ferien nærmer sig, og maven hænger

Der er ikke lang tid til ferien, og tanken om en brændende sol og 30 graders varme, kan få de fleste overvægtige mennesker til at frygte den kommende ferie. På en varm dag, er det nemlig ikke altid lige sjovt at være overvægtig. Man kan få problemer med vejrtrækningen, og varmen kan være så ulidelig, at man slet ikke kan nyde ferien. Hvis du kender dette scenarie og gerne vil undgå det, er den eneste mulighed at tabe dig lidt. Dette kan du gøre på flere måder.

Skyd genvej og spis dig slank

Gennem de seneste år er ordet slankepiller et begreb, man høre oftere. Det virker helt utroligt, at en daglig pille kan hjælpe dig med at tabe dig, men ikke desto mindre formodes det at være sandt. Det er dog ikke alle, der bare kan spise slankepiller og smide en masse kilo. For at få medicinsk vægttabsmedicin, skal man gå under kategorien fed. Dette sker, hvis man som kvinde har en fedtprocent over 30% og mænd over 25%. Medicinsk vægttab har dog ingen effekt, hvis ikke kost og sundhed implementeres i hverdagen også. Håndkøbspiller virker ved at øge stofskifteforbrændingen eller fedtforbrændingen. Disse kan også hjælpe dig, hvis du vil i gang med at tabe dig.

Den hårde vej til sund krop

En anden vej til en slank krop er gennem motion. Hvis du virkelig gerne vil tabe dig, så er det frem med cyklen, få tjekket dæk og slanger og så afsted. Men hvordan er det nu lige med de der cykelslanger? En cykelslange er ikke bare en cykelslange. For at få den bedste cykeloplevelse er der nogle ting, du bør tage højde for, når du sætter ny slange i dit dæk. Først og fremmest skal slangen passe til dit dæk. Herefter skal du vælge en slange med den rette ventil. Alle cykler kan bruge en racerventil, så denne er et godt udgangspunkt. Sørg desuden for at vælge et let og punkterfrit dæk.

Brug ferien fornuftigt, og få lagt nyt tag

Der er intet mere generende end at have håndværkere gående. De larmer tidlig morgen, og de stopper først ud på eftermiddagen. Du kan derfor med fordel kombinere din ferie med noget praktisk. Hvis du fx skal have lagt nyt tag, hvorfor så ikke planlægge dette i ferien. Det er selvfølgelig ikke gratis at få lagt tag, men du kan få beregnet prisen på dit tag her. Så nyd ferien og kom hjem til et nyt lækkert tag. Det er smart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *