Fodboldrejse – Tag til England og se Arsenal

Hvis du interesserer dig for fodbold, så ved du sikkert også, at den engelske fodboldkultur er noget helt specielt. Arsenal har været en stor del af Premier League i de sidste mange år, og er garanti for en god oplevelse. Arsenal er en fodboldklub der hører hjemme i den engelske hovedstad, London. De har det tredje største stadion i Premier League, lige efter Wembley og Old Trafford. Emirates Stadium kan nemlig huse lige knap 60.000 mennesker, så der er garanti for en fodboldoplevelse, hvor man bliver en del af den vilde atmosfære.

Der er efterhånden flere udbydere af fodboldrejser, som sammenstrikker et tilbud hvor både fly, hotel og fodboldbilletter er inkluderet. Dette er helt klart den nemmeste mulighed, og ikke noget hvor du selv skal ud og undersøge en hel masse. Dog kan der nogle gange være penge at spare, hvis man selv er villig til at bruge tiden og gøre arbejdet selv.

Rejsen til England

Hvad angår flybilletter til England, så har de fleste større lufthavne i Danmark, som Aalborg, Billund og København, afgange til en eller flere af lufthavnene i London (Gatwick, Heathrow, Stansted, City Airport eller Luton).

Når man skal fra lufthavnene i England og ind til byen, har man flere muligheder. I kan snuppe en Taxa, Uber eller en bus, men det nemmeste og billigste ville nok være at tage toget eller undergrundsbanen (Afhængig af lufthavn). Afhængig af hvor mange mennesker man er, kan det nogle gange også bedre betale sig at tage en Uber. Derudover ligger der også et væld af biludlejningsfirmaer placeret i lufthavnen, hvis man ønsker selv at kunne køre rundt. Dog skal man være opmærksom på, at der ofte er meget trafik inde i London, og at det derfor som regel tager meget tid.

Oplevelsen: Indblik i engelsk fodboldkultur og mere

Hvis du bestiller en færdigsammensat fodboldrejse, vil datoerne være givet. Hvis du selv sammensætter rejsen, har du muligheden for lige at forlænge oplevelsen lidt, og da Arsenal ligger placeret i London, er det måske en god mulighed for, at opleve en af de mest multikulturelle og spændende byer Europa har at tilbyde.

Fodboldrejser er populært i England, og der er mange fra Danmark og andre steder i Europa, der vælger at tage rejsen derover, for at opleve den helt unikke stemning.

For at gøre rejsen endnu mere speciel, kan du gøre som de lokale fans, der tager forbi en engelsk pub inden kampstart, og går i samlet trop mod stadion. Her vil der i hvert fald være garanti for god stemning og højt humør. Ellers kan i også bruge formiddagen på at gå rundt i den smukke by, med rig mulighed for shopping, kultur, og madoplevelser.

Arsenal stadion kan rumme knap 60.000 mennesker, og det er en sand sensationel oplevelse at se spillerne løbe på banen, og høre lyden af alle de mange fans juble.

Skulle i have ekstra tid, kan det klart anbefales at tage en rundtur på Emirates Stadium, hvor i får indblik i Arsenals historie.

Her finder du billige fodboldrejser til Arsenal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *