Ferietid? Prøv en feriebolig i Sydfrankrig

ferielejlighed

ferielejlighed

Besøg den franske middelhavsby Cannes, som ligger i den sydlige del af landet ved den franske Riviera. Cannes er verdenskendt for sin årlige filmfestival, fantastiske strande, imponerende landskaber og ikke mindst fremragende mad og vin. En udpræget turistby med høj prestige, hvor de største filmstjerner fra hele verden strømmer til, men også turister med en almindelig pengepung. Cannes byder på et hav af skønne ferieudlejninger.

Skal du på holde ferie i en feriebolig i Sydfrankrig? så prøv med feriebolig i Cannes, Sydfrankrig når det er bedst.

En prestigefyldt film- og ferieby

Cannes er en by fuld af drømme, der byder på palmer, strandpromenader, overdådige paladser, shopping uden lige og ikke mindst filmstjerner og royalties i lange baner. Cannes er kendt verden over på sin årlige filmfestival i maj måned, som er Europas svar på Hollywood. En kontrast til den dens idylliske middelhavsstemning og provencalske bjergskråninger med den gamle by og markeder fyldt med alle slags farver og dufte. Byen startede som en traditionsrig, lille fiskerby, men nu mere sprudlende, hvor næsten halvdelen af byens befolkning på omkring 70.000 lever af turisme. Cannes har i dag en hel masse at byde på og kan udover dens usædvanlige smukke natur og klima overraske for enhver smag og pengepung. Et særligt kendetegn for byen er den internationale stemning, men gæster på familiebesøg eller andet relateret ophold er ikke mindst populært i Cannes. Du får desuden kulinariske madoplevelser med fx alt godt fra havet.

En bred vifte af aktiviteter

Cannes smukke strande og natur byder på alt, hvad man kan ønske sig og imponerer med smukke landskaber, overdådige bjerge og klipper. Som turist har du mulighed for en bred vifte af spændende aktiviteter såsom bjergbestigning, rafting, vandre- og cykelture, svømning, windsurfing, dykning, skiløb med populære vintersportsområder, sejlads, ridning og meget meget mere. Du er også rig mulighed for at spille golf med flere flotte og attraktive golfbaner. Hele året rundt er der populære festivaller, kongresser og udstillinger i det store festivalpalæ, og byen er klar til at modtage de mange deltagere. Cannes byder desuden på en masse underholdning af shows lige foran en. Du finder sjove typer fra saudiarabiske oliesheiker i knaldrøde Ferrarier med Louis Vouitton-rejsetasker og et helt harem på slæb til russiske oligarker med stok, guldringe på hver en finger og blonderede fruer. Det er heller ikke usædvanligt at opleve storrygende og gestikulerende gadesælgere med plastikvarer eller beboere i Cannes, der lufter deres fem puddelhunde i snor. Man er underholdt i timevis, uden at det koster en krone.

Attraktive ferieboliger i Sydfrankrig

Du har mulighed for at finde flere attraktive og charmerende penthouse lejligheder i Cannes med udsigt over det idylliske Middelhav. Fælles for alle lejligheder er, at de har en central og populær beliggenhed, fx i Cannes’ gamle og charmerende bydel ved havnen eller fx ved den smukke strandpromenade. Med kæmpe arealer på inventar, terrasser på alle sider og ikke mindst stilfulde indretninger byder alle lejligheder på kvaliteter i den høje ende. Penthouse lejlighederne skaber på alle måder rammer for det perfekte ophold i Cannes. Lejlighederne anvendes populært til de kendte festivaller, kongresser men også til dig, der vil på en afslappet kæreste- eller familieferie. Sammenlign nemt og hurtigt de forskellige penthouses med tilhørende beskrivelser og book et ophold efter din smag. Få et beriget ophold under sydens sol og palmer i den charmerende middelhavsby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *