Her er fem ting, du skal opleve i Bangkok

Thailand tilbyder et hav af forskellige oplevelser. En af dem er hovedstaden og millionbyen Bangkok. Bangkok er Thailands største by og en af de bedst besøgte i verden. Derfor indeholder byen også en masse muligheder for at se og opleve nogle imponerende attraktioner. Men hvordan undgår du at drukne i valgmuligheder, når du besøger en by med næsten ti millioner indbyggere? Vi giver dig her fem ting, du skal se, når du besøger Thailand og Bangkok.

De buddhistiske templer

Thailand er et religiøst land, hvor langt størstedelen af befolkningen er buddhister. Det kommer blandt andet til udtryk i form af nogle smukke, guldbelagte templer. Særligt er Wat Phra Kaew og Grand Palace værd at se. Og du kan med fordel tage en dag ud af kalenderen for at opleve disse templer, som også giver rig mulighed for at lære noget om Thailands forhistorie og konger.

MBK Center

MBK er et kæmpe storcenter, hvor du i bedste thailandske stil kan købe alt i små boder og butikker. Til en billig pris selvfølgelig. Er du mere til noget eksklusivt og genkendeligt, findes der også store mærkevarebutikker som Adidas, Nike, Rolex og meget mere. Storcenteret er enormt og kan ikke sammenlignes med de danske – brug en halv dag i centeret, og du vil være en god oplevelse og et par kulturelle fund rigere.

Khao San Road

Er du til fest, øl og glade dage, bliver det ikke større og vildere end Khao San Road. Hvad end du er ung, gammel, mand eller kvinde, vil du finde den berømte gade fascinerende. Her er der diskoteker og underholdning i stor stil, og gaden er fyldt med mennesker, boder og souvenirs. Et oplagt sted at gå i byen eller bare få en kold øl ovenpå en dag med mange nye indtryk.

En tur på floden

Floden er en stor del af Bangkok, og det vil være synd at kalde den ren. Alligevel bør du ikke snyde dig selv for en tur i båd på den store flod. Ikke mindst fordi det er en god og anderledes måde at transportere sig rundt på. Her vil du blandt andet kunne opleve nogle af de fattigste steder i Bangkok, hvor folk bor i små træhuse helt ned til vandet. Et både barskt og livsbekræftende syn. Du kan selv sørge for, at ruten stopper, der hvor det passer dig.

Det flydende markedet

Nu vi er ved vandet, kan vi ikke komme udenom det flydende marked. Det er især blevet verdenskendt efter en ikonisk James Bond-scene. På det flydende marked handler de lokale i deres små både på vandet, og du som turist kan være med. Hvis du forventer at købe noget af værdi, skal du nok søge andetsteds, men du kan få en helt unik souvenir, som ingen andre har. Dertil får du den thailandske kultur helt ind under huden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *