Få østens træsorter hjem i stuen

Hvis du før har været på ferie i østen, er du helt sikkert ikke i tvivl om at de østlige lande har noget helt særligt at byde på. Selv hvis du endnu ikke har besøgt Asien endnu, har du helt sikkert enten læst eller hørt andre sige hvor fantastisk der er i de asiatiske og østlige lande. En af grundene til at der er så mange som er betagede af østen er at de østlige lande såsom Indien, Kina, Japan og Malaysia er utroligt forskellige fra vores egen tilværelse herhjemme i Danmark. Hverdagen og kulturen i østen adskiller sig betydeligt fra hvad vi er vant til hjemmefra, og det er blandt andet dette der gør de østlige lande så fascinerende for så mange danskere.

Det er dog naturligvis ikke kun østens kultur der er anderledes end den vi har herhjemme. Også naturen og klimaet i Asien afviger væsentligt fra hvad vi har i Danmark, og dette betyder også at både floraen og faunaen i østen er anderledes end den danske. Blandt andet er de østlige lande kendt for flere forskellige træsorter, som anses for at være af særlig høj kvalitet, og som må importeres til Danmark, da de ikke kan gro i Danmark.

Teaktræ er populært blandt danskerne

Eksotiske træsorter fra Asien står lige nu i høj kurs blandt danskerne. Det er efterhånden blevet utroligt at blande træsorterne i hjemmet, så man ikke kun ser én slags træ når man går gennem boligen. Særligt træsorter fra østen er udbredte i danske hjem, blandt andet på grund af deres gode holdbarhed og flotte udseende. Træsorterne kan bruges i mange forskellige sammenhænge, blandt andet som gulvbrædder, vinduer eller døre.

Den mest hyppige anvendelse af træsorter fra østen er dog i forbindelse med møbler. Det er blevet forholdsvis almindelige blandt danskerne at pryde deres hjem med møbler af forskellige træsorter. Især teaktræ, der stammer fra Asien, ses i mange danske hjem landet over. Teaktræ bruges ofte i forbindelse med fremstillingen af designermøbler, blandt andet på grund af dets smukke farve og gode holdbarhed.

Giv stuen personlighed med en skænk af teak

Er du på udkig efter et nyt møbel til stuen, kan du med fordel vælge et møbel af teaktræ. Der findes i dag mange møbler som består af teak men som er designet og produceret i Danmark. Dette gør det muligt at forene teakens eksotiske og smukke udseende og dansk design og håndværk til et sandt mesterværk af et møbel. Hvis du er interesseret i at købe et møbel af teak, er det en god ide at vælge et møbel hvor teaken for alvor kommer til udtryk.

Dette kunne for eksempel være en skænk. En teak skænk giver stuen et unikt udtryk, og skænkens store flade sider, gør det muligt at betragte teaken i dens fulde skønhed. Med en skænk af teak kan man drømme sig væk til den gang man var i Asien, velvidende at man kan have glæde ad det flotte møbel i mange år fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *