6 ting du skal huske når du rejser sydpå

syd

8 måneder siden |  0 comments  |  På rejsen

Det er svært at huske det hele, når man skal på ferie sydpå. Men der er nogle ting, der er vigtigere end andre, og som man virkelig skal skrive sig bag øret. Nogle af de vigtigste ting, du skal huske, kan du læse om her. Så er du i hvert fald godt klædt på til at komme af sted.


Solcremen
Husk altid solcremen. Og gerne en høj faktor. Det gælder især, når du skal sydpå. For der er varmere og oftest et andet klima, end du kender det hjemme fra. Derfor vil huden heller ikke helt kunne tilpasse sig solen det nye sted. Tag derfor også gerne en højere faktor med, end du ville bruge herhjemme. Så er du sikker på, at du ikke ender med at blive solskoldet.

Skal du stikkes?
Alt efter hvor du skal hen i verden, så få lige tjekket, om du skal have nogle vacciner eller lignende, inden du rejser af sted. Skal du for eksempel til et land i Afrika, skal du højst sandsynligt stikkes. Hvis du bare skal til Sydspanien, så er sandsynligheden ikke så stor.

Tjek landet ud
En god idé, inden du rejser til et land, er at tjekke ud, hvordan landet er. Hvordan er befolkningen, hvilket sprog taler de, hvordan er vandforholdene, kulturen og så videre. Jo længere du skal væk fra Danmark, jo bedre bør du tjekke op på kulturen, religionen og sådan. Så er du sikker på ikke at komme ud i at fornærme nogen.

Badetøj


Badetøjet er noget nær det vigtigste at pakke. For selvom du måske kan købe noget på hotellet, så er det bare ikke det samme, som når du har noget, du bare ved, sidder som det skal. Og hvis du har en Calvin Klein bikini, er det også fjollet at lade den blive hjemme. Den skal jo vises frem! Ofte kan det også være en god idé at have mere en et sæt badebukser eller én bikini med, sådan at du kan skifte. På den måde bliver du ikke forkølet, som hvis du kunne risikere, hvis du går rundt i en våd bikini.

Pak sommertøjet
Alt efter hvor du skal hen, skal du pakke derefter. Nu har du tjekket det land ud, du skal til. Så du kan nemt pakke efter det. Er det ret konservativt land, og I ikke bare skal bruge al tiden på et all inclusive-hotel, så er det måske en god idé at pakke et par lange bukser og en langærmet trøje også, selvom det er et varmt sted. Men selvfølgelig skal du også pakke sommerkjole, shorts og tøj, du kan holde ud til at være i, selvom det er tæt på de 40 grader.

Det gode fodtøj
Alt efter hvor du skal hen på ferie, og hvilken slags ferie det er, så skal du huske ordentligt fodtøj. For selvom I skal på badeferie, kan det godt være, I skal en tur ud på vandretur i landskabet. Så selvfølgelig skal du have sandaler med, men tag også gerne et par gummisko eller vandrestøvler med.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Tag de perfekte billeder på rejsen med disse tips

Når man rejser i syden, gælder det selvfølgelig om at nyde hele turen i fulde drag. Ikke desto mindre er der god grund til at få taget nogle gode billeder undervejs, så du efterfølgende kan mindes rejsen igen og igen. Samtidigt er det naturligvis og...

READ MORE

4 gode tips til dig, der rejser med småbørn

Er din familie blevet forøget? Det er altid fantastisk at skabe nyt liv, men selvom man er nye forældre, så kan man sagtens tage på en rejse. Det handler nemlig om ikke at sætte sit liv på hold, hvis man bliver forældre, barnet vil nemlig også elske...

READ MORE

4 ting du skal huske på rejsen som ældre

Vi mennesker er ofte blevet nød til at indse, at vi ikke bliver ved med at være 20 år for evigt, men dette skal naturligvis ikke stoppe os for at rejse og skabe fantastiske minder. Man kan altså sagtens rejse, selvom man er nået et stykke op i aldere...

READ MORE