4 ferieformer du kan prøve i 2022

I denne guide ser vi nærmere på fire ferieformer, der måske ikke er de mest oplagt, men som du bør overveje til din rejsekalender i 2022.

De fleste har efterhånden prøvet storbyferie i London, charterferie på Mallorca og vil måske gerne prøve noget nyt her i 2022, hvor man endelig kan rejse igen efter nogle hårde år.

Lad os se nærmere på, hvilke ferieformer du kan prøve til din næste rejse.

Camping

Lige meget hvilken alder, feriebudget eller feriemål, camping har noget for enhver smag. Fra at slappe af ved en hyggelig feriepark til at udforske et nyt sted på egen hånd – det er ferie for livet.

Du kan både tage på camping i Danmark eller starte bilen og køre sydpå. Husk blot at reservere feriepladsen i god tid, især hvis du gerne vil have en campingplads med havudsigt.

Hvis det er første gang, du skal på campingferie, så husk på at pakke alt det basale som telte, liggeunderlag og køkkenudstyr. Og så skal du naturligvis ikke glemme grillpølserne og marshmallows til bålet.

Glamping

Glamping er den ultimative ferieoplevelse for dem, der elsker at være tæt på naturen, men ikke vil undvære de moderne bekvemmeligheder. Uanset om du lejer et feriehus ved en sø eller telt i et smukt ferieområde, kan du finde det perfekte feriehus til enhver lejlighed.

Glamping er en oplagt ferieform for familier, da de fleste steder har masser af aktiviteter og bekvemmeligheder til både børn og voksne. Men glamping er også perfekt, hvis du rejser alene eller med venner.

Storbyferie i en mindre europæisk by

Ferier i en storby behøver ikke at være dyrt eller overfyldt. Hvis du vælger en mindre europæisk by til din næste ferie, vil du opleve et mere afslappet tempo og autentiske oplevelser. Fra at slappe af ved en hyggelig feriepark til at udforske et nyt sted på egen hånd – det er ferie for livet.

Du kan f.eks. overveje en utraditionel storby som Bratislava, Wroclaw eller Ljubljana, der alle byder på smukke omgivelser, spændende historie og autentiske oplevelser.

Vandretur

Vandreture er en af de mest afslappende ferieformer, der findes. Du kan tage en vandretur i ethvert terræn, fra bjerge til skove og strande. Uanset om du er på udkig efter en aktiv ferie eller blot et par dage fred og ro, så er vandretur lige noget for dig.

Du behøver ikke at rejse langt væk for at finde steder med smuk natur – Danmark har masser af skove, bakker og kyster, som egner sig perfekt til vandreture.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *