3 gode tips til dig der leder efter afbudsrejser

malta

malta

Afbudsrejser kan bedre blive beskrevet som restpladsrejser, hvilket de også kaldes visse steder i udlandet. Det er blot charterselskabers overskydende kapacitet, der sælges til lavere priser, da deres indtjening ville have været lavere, hvis de ikke gjorde det. Skulle turen for eksempel gå til Malta, ville der ellers være tomme flysæder, som de kunne have tjent lidt ekstra på. Uanset hvor din tur skulle gå til, vil vi her give tre gode tips til dig, der søger en afbudsrejse.

Vælg en af de større lufthavne

For den, der foretrækker at rejse fra sin lokale lille lufthavn, kan det være lidt overvældende at skulle navigere en af de store lufthavne som København, Billund eller Hamborg, men det kan ofte betale sig at vælge en af de større. Givet at der er flere afgange og flere mennesker, er der flere billetter at sælge. Dette er med til at presse prisen ned, hvilket også gør det lettere at finde et mere passende afrejsetidspunkt. Heldigvis takket være Danmarks lille størrelse, bor de fleste inden for tre timers transport til mindst en af de større lufthavne.

Søg efter afbudsrejser fra mere end blot én lufthavn

Det kan godt være, at man har en yndlingslufthavn at rejse fra, men hvis ens mål er at finde den billigst mulige afbudsrejse, kan det betale sig at være fleksibel. Dette betyder, at man kan søge efter afbudsrejser fra flere lufthavne for at forøge sin chance for at finde et tilbud, der bedst passer til din givne situation. Selv hvis man skal betale ekstra for transporten til lufthavnen, kan det være billigere end at låse sig fast på blot én.

Fleksibilitet med henhold til afrejsedag og afrejsetidspunkt kan betale sig

Hvad angår valget af afrejsedag og tidspunkt, gælder der samme herskende princip: at være fleksibel. De fleste folk foretrækker at rejse weekend til weekend og i særlig grad lørdag til lørdag. Derfor er der flere, der booker sin rejse på disse dage, hvorved det kan være svært at finde et godt tilbud. Skulle man have muligheden for at rejse på en af ugens andre dage, kan man ofte finde markant flere og eventuelt billigere rejser. Det kan måske endda være, at de penge, du sparer, kan betyde, at du har råd til endnu en feriedag.
Mens det kan være træls at skulle af sted meget tidligt eller meget sent, er det oftest her, hvor man kan finde de billigste rejser. Mange har det trods alt på samme måde. Resultatet er, at det kan være meget svært at finde et godt tilbud inden for intervallet mellem klokken 10 og 18. Hvis man har mulighed for at rejse uden for de typiske tidspunkter, kan der være mange penge at spare.

Uanset hvad kan man spare meget ved at være fleksibel, og hvis du er interesseret i flere tips til at finde en billig afbudsrejse, har vi kun skrabet overfladen. Der er hele tiden gode tilbud på afbudsrejser, så det handler blot om at opsøge dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *